Sujuvasti meni lauantai messuilla Turun mesukeskuksessa. Siemeniä muutama pussi, vaikka olen päättänyt jättää siemen hamstrauksen sikseen. Yksi juurakko ja paljon ideoita tuli messuilta. Hyvää mieltäkin tuli näin monia ystäviä ja tuttuja. Kivimessutkin ovat samassa muutama upea kivisisustus osastokin.

Tulossa Tukholman www.tradgardsmassan.se puutarhamessut ne suurimmat ja kauneimmat.  Tyttäreni luona käynnin olen sovittanut messu ajankohtaan.  enemmän. Kiertely vie aikaa todella paljon enemmän kuin suomessa olevat messut. Ruotsini kun ei ole niin sujuvaa ja sanakirjaakin käytän tarpeen tullen. Siellä ei ole helppoa silmitellä tekstejä, vaan lukemiseen kuluu aikaa. Viime vuonna kävin siellä ensimmäistä kertaa kunto tosin oli heikko kävelemiseen.

Harmi etten ole missään porukassa. Mikäli otamme auton, olisi minun ollut mahdollista tuoda mukanani ,jotain mitä koto Suomestamme ei saa.

Digikamera kun ei ollut mukana on tämä huomattavan tylsä päivitys. Viiniruohon siemeniä monet kyselivät. Mikäs se sellainen on?