Saattaa olla kurjenpolveni esikuva. Mahtava kukkapenkin valloittaja on 

1986287.jpg

Tummakurjenpolvi Geranium Phaeum  leviää tolkuttomasti siementämällä

1986165.jpg

Tämä oli pari vuotta sitten pikkuinen taimi, nyt se täyttää koko penkin. Kotoisasti se levittänyt pienet siemenensä ja ympäristössä näkyy somasti lapsi kasvien alkuja. Sääli heittää roskiin tuo kasvi, maksoi jotain 6,50 €, nyt siitä saisi ainakin sata pikkupurkkia alkuja. Yhden ämpärillisen lähetin Kuopioon, että terveiset vaan Paulalle. Etualalla juuripersilja kokeilu (kukkapenkissä)

Koska pieni ornitologi sisälläni heräsi, on aivan pakko julkaista kaksi surkeaa lintukuvaa. Valtava rastasparvi hakkasi maahan pudonneita omenoita rastaita oli jos jos jonkunlaisia sekä pikkulintuja.

1986159.jpg 

Näitä kauniita, päälaella ja selässä kaunis kuvio mitä lintuja?

Entäs tämä ?1986162.jpgKyllä syksy on upeaa aikaa. Paljon on tehtävää omenapuukin pitäisi taas tiskata. Siis jäkälät pois ja vanha puu alkaa voida tosi hyvin.

Syksyllä pitäisi ruiskuttaa muumiotautia vastaan. Kauppilassa oli ohje ja tietysti pitää viedä pudonneet lehdet ja omenat pois puun alta. Kyllä sillä on jo on joku merkitys kun olen muumioiset kerännyt ahkerasti. Minulla vain myyrät säilövät talvikellareihinsa varmaan muumiotaudinkin : ).