Taitavat kukat hyräillä kukkiessaan näin syksyllä. Anemonen punaiset kukat tulivat esiin heinäkuussa ja nämä lilat tulevat aina ensimmäisten kylmien öiden jälkeen.

933085.jpg

tänään vähän  ujosti nousi taas uusi nuppu

933083.jpg

Kalifornian tuliunikot ovat yhä kauniissa kukassa. Keväällä luulin etteivät siemet itäneet ja laitoin vähän lisää. Vastaistutettujen liljonen välit olivat niin tyhjiä, itivät VARMAAN KAIKKI LOPULTA ja niitä tuli paljon. Liljat olivat tuhkahtua unikkojen paljouteen.

933079.jpg

Syys paljastaa taas totuuden havukasveja ei ole. Vain jättikuusi suhisee tien laidalla, puutarhassa kaikki pudottaa lehtensä. Yritän joka vuosi korjata tilannetta, nyt uudispuutarhan reunalla on kaksi Pilarikatajaa istutettu.

Kesäkeittiöni pääsi lopulta sisään rapunkiveltä. Selkä tuli rappusilla kokkauksesta kipeäksi ja tuntuu luksukselta keitellä kuistilla. Hyrr kohta tulee kylmä eikä tupaan ole vielä edes koskettu. Kamari (neidon kamarin kokoinen)on viitävaille valmis, kohta siirrän  sinne keittiön. 

826707.jpg

Pakottava tarve lopettaa juuri nyt naputtelu. Hirvikärpäsiä oli puutarhassa ja  nyt yksi on tainnut livahtaa vaatteden sisään. Tosin usein tuntuu, kuin kävelisi örkkiläinen selässä, eikä siellä mitään olekaan. Ilkeitä otuksia nuo hirvikärpäset hyi olkoon!