Sivujen päivitys jää vähän heikoksi. Tässä makupala uudesta upeasta Peace ruususta, onhan minulla ollut se jo aiemmin. Kävi vain hassusti, kun jalostusosa paleltui ja juuresta lähti aivan toisen värinen ruusu. En istuttanut tarpeeksi syvälle jalostukohta oli noussut mullan päälle.

Tämä kaunotar on istutettu syvälle.

788737.jpg

Kuvia on kohta tulossa runsaasti, sain uusia kasveja käydessäni Ruotsissa. Osa kasveista on nimettömiä. Muilla on ruotsinkielinen nimi.

Siinä on kohta tunnistuapu tarpeen. Isotähtiputki on erittäin upea kasvi, joka on kukkinut koko kesän.

730074.jpg

.Lehdistökin on kaunis ja tuuhea. Minulla on kolme tähtiputkea, joista yksi on punainen. Kaksi valkoista, toisen kukat vivahtavat vaaleanpunaiseen ja toisen vihreään. Viherlassilasta ostin toisen, toisen toin Zetasta ruotsista. Minun muutamat Ruotsista tuomani ostotaimet ovat menestyneet hyvin. Taimet olivat tuplasti suurempia, kuin koto Suomessa.

Ritarinkannus tekee siemeniä. Pitäisikö ottaa talteen, olisiko joku kiinnostunut niistä? Entä vaaleanpunainen akiljeija vanhaa maatiaisrotua?

Ryntäämme nyt maalle kun myrsky on laantunut.  Mitä tuhoja myrsky teki marjasadossa ja temmelsikö kukat maahan. Sehän kohta nähdään.